17 entry daha
  • gercek anlamda bir $ov adamı, gönül insanı. $ansı yanında olmadıgı icin hic bir zaman kendi istedigi yere gelemeyen biridir. kendisinin asıl adı mehmet recep ozet'tir.
    sanırım adana dogumlu olmakla beraber $u an ve daha önce kasedi cıkıp yüzbinlerce satmı$ $arkıcılardan cok cok daha güzel bir sese sahiptir kendisi.

    kaset cıkarma vaadiyle kandırıldıgı zamanlardan birinde depremzedelerin tepkisini ölçmek amaçlı adapazarına gitmi$ lakin sesini begenmeyen vatanda$lar tarafından kovalanmı$ ve dayak yemekten son anda kurtulmu$tu. sık sık film galaları olsun kaset tanıtımları olsun herkesten önce gider ve yerini alır, hedefledigi sanatcıyı görür görmez [bence güzel] sesiyle $arkısına ba$lar ve bir $ans ister. beraber görüldügü ünlülerin sayısı reha erus'dan hic az degildir.
    gönüllerde yıldız kalplerde ay oldugu olay galatasaray'ın $ampiyonlar liginde kazandıgı macın ertesinde -5'lik havaya aldırmayarak galatasaray formasıyla kendini havuza atması olmu$tur. havuz icinden sanat güne$imiz, pa$amız zeki müren'den bir eser seslendirmeyide ihmal etmemi$tir.

    kendisi artık o kadar benimsenmi$tirki filmlerde kücükte olsa hayatı nakledilir. yeri geldi hatırlatıyorum;
    neredesin firuze filminde fatih ürek beyefendinin canlandırdıgı karakter recep bülbülses'in ta kendisidir. kendi kendime cok kez neden rolü gercek sahibi oynamadı diye üzülmü$lügüm olmu$tur.

    in$allah kendisi bir gün hakettigi yere gelecek, ya da biz onu gene bu $ekilde sevicez.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap