• genellikle pazartesi ya da cuma günleri bayrak töreni esnasında söylenmiş sözlerdir.

    cuma gününden sökülmüş pirizleri eline almış olan okul müdürümüz hıdır kalkan'ın, pazartesi günü törende yaptığı bir konuşma şöyleydi;

    müdür: (kızlara dönerek) çiçeklerim,güllerim sizlere lafım yok ama erkekler arasında anası babası belli olmayan tipler var. lan olum ne istiyorsun okulun prizinden ya. laan bunlar devlet malı devlet. sen eve gittin mi prizleri söküyormusun. hee? püs herifleeer. olum illa oraya da mı gizli gamara taktıralım yani (tel örgülerden kaçan öğrencileri tespit için gizli kamera mevcuttur.) vallahi utanıyorum. bakın aranızda psikolojik tedaviye ihtiyacı olan varsa söylesin ben cebimden ödeyeceğim.

    bir hafta sonra;

    müdür: bakın çocuklar o gamarayı kim götürdüyse hemen geri getirsin birşey yapmayacağım söz veriyorum. eğer utanıyorsa gece gelip bekçinin kapısının önüne koyabilir. olur bir hata yapmıştır anlıyorum ama adi herifler(bir anlık gaza gelir ve bağırır) daha taksitlerini ödemedik laaannn. vallahi siz beni ganser edeceksiniz.
  • bir sigara icilen tuvalet baskinindan sonra:

    "bütün okulu duman yaptiniz zürafa essekleri!!!"

    önce anlasilamamistir ne söylenmek istedigi, fakat biraz düsününce akillara gelmistir ki okul zürafa sokaktan sadece birkac yüz metre uzaktadir...
  • her sabah mütemadiyen;

    -ben gülerken ısırırım.
  • "bugün okul servisini kaçıran yarın vergi kaçırır" gibi güldürürken düşündüren sözlerdir.
  • kız erkek münasebetlerine dikkat edin. okul açıldığında ve bahar aylarına girişte mutlaka söylerdi arada da kendince tehlikeli gördüğü münasebetlere müdahale ederdi. hala müdür ve hala da bu cümleyi kuruyordur eminim.
  • okul sırasında vuku bulur bu tip olaylar, müdürle en yakın temasın olduğu anlardır zira;

    -*evladım bi' susun! (uğultu,arada tek tük erken gelişmiş bir erkek ergen sesi) bak evladım isim verip tek tek rencide etmek istemiyorum?! (uğultu yavaşlar ama o tek ses susmaz) ekrem allah cezanı versin bi' sus be evladım!! (toplu kahakaha efekti)

    -geçen gün kızlar tualetine girdim (bunu söyleyen müdire falan değil, bildiğin müdür insanı,erkek cinsine mensup kişilik), yani afedersiniz ama bayanlar var arada, ayıptır temiz olup örnek olmanız lazım (?!!)
  • orta okul müdüründen hiç unutulmayacak sahne. cuma günleri bayrak töreni esnasında her hafta kendimizi hazırladığımız sözlerdi:
    -zibidiii herifler,kazma herifler. ve bu ritimde devam sözcükler dizisini sıralıyordu.
    (muhtemelen evinde, dışarda birşeye sayılmadığından egosunu tatmin ediyordu)
  • okulun anadolu teknik ve çoğunluğun erkek olması nedeniyle hocaların kızları unuttuğu ve bol küfürlü klasik pazartesi bayrak töreninden bir tanesi
    -yavrum gıpraşmayın bi raat durun zati sizin yüzünüzden bütün hafta sonu lağım temizleyerek geçirdim tuvağlet deliklerinde kola şişesinin işi ne oğlum kıçınızamı sokuyorsunuz ha ipnemi olucaksınız lağn başımıza
    bütün erkekler kıpkırmızı sessiz yere bakmakta bir kaç kızda kıkırdamaktadır
    - kızım siz ne gülüyorsunuz ha , sizin orkidlerin hesabını sonra soracağım
  • yagmur yagan bir cuma gununde mudurun söyledigi sozler "$eker değilsiniz ki eriyesiniz" (bkz: ilbey adibelli) (bkz: bornova anadolu lisesi)
  • kızgın bir pazartesi konusması;

    - sevgili itoolular*..
    (bkz: it oğlu it)
hesabın var mı? giriş yap