1028 entry daha
  • yıllar önce iletişim yayınları'na yolladigi, yayınevi tarafından onaylansa da kendisinin karar değistirerek yayınlanmasını istemediği okuyucuları arasında çok merak edilen tamu adında bir kitap dosyası var malumunuz. şimdi bu dosya nasıl oluyorsa nadir kitap'da satılıkmış zamanında, birisi satın almış tabi ama ilan hala duruyor. buyrunuz
    şimdi benim merak ettiğim konu şu, yazarın yayınlanmasına izin vermediği bir dosya nasıl oluyor da kitapçının biri tarafından 6.000 tl gibi bir fiyata satılıyor? bir de bu dosya bu kitapçının eline nasıl geçebiliyor? belli ki yayınevinde görevli biri aracılığıyla ulaştırılmış, buna nasıl izin veriliyor? yapılan hareket yazara büyük bir saygısızlıktır, eğer eser sahibi metninin yayınlanmasıni istemiyorsa başkalari tarafından okunmasını da istemiyor demektir buna herkesin saygı duyması gerek.

    edit: ilanı kaldırmışlar ekran görüntüsünü almıştım zamanında. buyrunuz efenim,

    görsel

    görsel

    görsel

    edit 2: ilanı kaldırıp bir daha eklemışler. bu yüzden link değişmiş. şu an satılık olarak görünüyor, böyle bi ilginçlik var. amaçlarının ne oldiğunu anlayamadım. buyrunuz.
    yeni link
165 entry daha
hesabın var mı? giriş yap