7 entry daha
  • bazı gerizekalılar farkında değil ama bu normalleşmeden anlaşılan tek şey türkiye'nin her istenileni yapması... iyi tamam biz türkiye olarak normalleşme adına elimizden geleni yapalım. peki ya ermenistan? onlar ne yapacak?

    kimse bu sorunun cevabını vermiyor. hatta bırakın cevabını bu soruyu sormuyor bile... anca türkiye eğilsin, türkiye yapsın, türkiye etsin... bu mu lan normalleşme? ermenistan ne yapıyor peki? ya da ne yapacak? soykırım iddiasını mı geri çekiyor? gerçi neden çeksin ki. hatta tbmm de tanısın ermeni soykırımını. yoksa azerbeycan topraklarındaki işgalini mi bitiriyor? gerçi o işgal sayılmaz değil mi? belki de hocalı'da yaptıkları katliam için özürdilerler. ama o da katliam sayılmaz ki. altarafı azeri türkler kesilmiş kime ne. kim bilir belki de kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'ni tanırlar... ama olur mu orası türkiye'nin işgali altında. ya da pkk'ya verdikleri desteği keserler... ama neden kessinler ki. pkk "yasal" bir terör örgütü ve türkleri öldürüyor. yani sorun yok.

    tekrar soruyorum bu ilişkilerinin normalleşmesi adına ermenistan ayağı ne yapıyor, ne yapacak? ha ne yapacak? hep biz mi kötüyüz, hep biz mi suçluyuz, hiç çıkarımız yok mu? ha!

    ne alçak, ne şerefsiz, ne kaypak, ne onursuz olmuşuz da haberimiz yokmuş... lanet olsun!
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap