6 entry daha
  • matias delgado'nun sozle$mesinin askiya alinmasindan sonra yeniden 10 numara arayi$larina ba$layan ve transfer doneminin bitmesine 1 haftadan az kaldigi icin tela$ icerisinde olan be$ikta$ yonetimi icin en mantikli alternatiftir bence. rodrigo tabata icin gaziantepspor'u ve halil ibrahim kizil'i 'euro zengini' yapmak yerine [8-9 milyon euro'lardan bahsediliyor] cok daha makul bir bonservis ile cok daha kaliteli bir futbolcu takima kazandirmi$ olur be$ikta$.

    rosenborg'un avrupa kupalarindan elenmi$ olmasi ve be$ikta$'in $ampiyonlar liginde oynayacak olmasi kendisine gelecek transfer teklifini kabul etme ihtimalini kuvvetlendiriyor, ayrica takimda hem slovak* hem de cek* birer oyuncunun bulunmasi takima kisa surede adapte olmasi bakimindan bir avantajdir. rosenborg'un avrupa ligi elemelerinde oynadigi maclardaki kadrosuna baktim, hicbir macta forma giymemi$ sapara. o donem sakat miydi yoksa klup kendisini sati$ listesine koydugu icin mi oynatmadi bilmiyorum ama sonuc olarak be$ikta$'in avrupa maclarinda oynamasi icin hicbir engel bulunmuyor.

    bu kadar uygun ko$ula ragmen mustafa denizli'nin olumsuz goru$ bildireceginden ve yildirim demiroren'in de "banane ben gidip 8-10 milyon euro cope aticam, klubu kendime biraz daha fazla borclandiricam" diye israr edeceginden dolayi be$ikta$'a transferinin suya du$eceginden adim gibi eminim. yine de insan umit ediyor, o kadar yanli$ transfer hamlesinden sonra belki bir tane dogru karar alinir diye.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap