5 entry daha
  • babanemin cekmecelerini cilginlar gibi karistirdigim yillara dair aklimda en cok yer eden alengiri obje, futbol topu seklindeki sakizlarla birlikte favorim..

    cocuk aklinla yesil bir seyin nasil kirmiziya donustugu hakkinda hipotezler ortaya atar, sonra hipotez de ne ola ki diye anneye danisir, sonra da buzdolabindaki yesil elmalarin kirmiziya donusmesiyle alkali oldugu kanisina varirsin. tabi bilmiyorsun ki yesil elma babanin favorisi ve alindigi gibi midesine goturuyo..

    80lerde cekilmis suh fotograflarimin sebebiydi bu yesil ruj. anne ve babanemin ceneye dalip, babanemin cekmecesini karistirmem icin uygun ortam hazirlamalari.. ruju yeme suretiyle surdugumu sanmam ve olaylarin gelismesi..
    agzimi yikadigimi sanip havluya silmem, havlunun kirmizi olmasina ragmen dudaklarimdan bu berekli rujun cikmamasi.. icerden birisinin yine ne haltlar karistirdigimi merak etmesi uzerine agiz cevremde yetiskin bir zencinin dudaginin genisliginde bir alan kipkirmizi olarak annemlerin karsisina cikmam utana sikila, ve kahkahalar esliginde elime bir de parfum sisesi tutusturup boy boy fotograflarimi cekmeleri.. baska bir deyisle hey gidi gunler..
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap